modern badrum

BADRUM

I badrummet vill du känna ett lugn och en trygghet. Det ska vara ett rum som du kan hämta ny energi ifrån. Ta en varm dusch, ett avkopplande bad eller en lekfull tid med barnen i badkaret.

Badrumsinredning väljer du under mötet med din materialvalsrådgivare. Något som kan vara bra att tänka på när det kommer till valen är hur trendig du vågar vara eftersom material till badrummet oftast är något dyrare. I vår materialvalsutställning har vi några uppsättningar du kan kika på för att få inspiration. Du väljer kakel och klinker hos vår utsedda leverantör som finns i ditt område. 

Leker med träskedar

BADRUM FRÅN KALELSPECIALISTEN

Skandinaviens största kakel- & badvaruhus
2.800 m² stor butik finner du marknadens bredaste sortiment av kakel, klinker, mosaik och badrumsinredning. Här kan du bland annat inspireras av mer än 130 uppbyggda badrumsmiljöer med kakel, badrumsmöbler och tillbehör m.m.

Vissa av dessa badrum har vatten och avlopp så att du kan testa duschar, blandare m.m. Utöver badrumsmiljöerna finner du här också våra avdelningar för golvklinker, mosaik, marmor, handgjort kakel och kökskakel.

BILDER FRÅN VÅRA KUNDER