Hem / Om oss

NORDENHUS

Nordenhus som ägs av moderbolaget Work Wise Group grundades januari 2019. Vår vision var då och är fortfarande, att vara det självklara valet som husleverantör. Det ska vara smidigt och enkelt att beställa av oss med snabba leveranser. Det ska inte heller behöva kosta en hel förmögenhet.

Vi fick vårt rykte som ledande husleverantör tack vare flera års hårt arbete av research och förhandlingar med fabriker och leverantörer. Detta har lett till att vi kan skaka marknaden med vårt breda utbud med de absolut lägsta priserna utan att tumma på kvalitén.

Tjej i skogen

VI VÄRDESÄTTER

Ekologiskt och  miljövänligt - Vi tror att skog är ett av dem största värden i Sverige, därför ska vi behandla skogen med största omsorg – vi jobbar effektivt med förnybart.

Kund - Kundens behov är vår prioritet.

Ansvar - Vi tror att med vårt arbete kan vi göra familjer lyckligare och därmed världen bättre.

Tillförlitlighet - Mer än 10 års samarbete med kunder har visat att vi är en pålitlig partner med ansvar för vår produktion.

Erfarenhet - Mångårig erfarenhet är en garanti för trähusbyggenskap av högsta kvalitet och förmåga att hitta på den mest lämpliga lösningen för kunden.

Enkelhet - Vi kommer att kunna berätta om komplexa saker och processer på ett enkelt, förståeligt och korrekt sätt.

FRÅN START TILL SLUT

Ditt drömhus handlar om mer än bara huset du ska bo i. Att bygga ett nytt hus, oavsett om det är en lekstuga eller en villa, ska inte vara komplicerat och fyllt av vånda. Att bygga hus ska vara enkelt och roligt! Vi på Nordenhus hjälper dig med allt från start till slut av ditt projekt. Har du till exempel tänkt på miljön och omgivningen där du vill ha huset? När du satt ditt finger på kartan ser vi till att du får bästa möjliga förutsättningar för den miljön som just du har valt ut. 

HÅLLBARHET - FÖR DITT HUS OCH MILJÖN

Nordenhus är pionjärer i byggandet av trähus och kombinerar den senaste tekniken med användandet av endast ekologiska och hållbara material i konstruktionen. Vi älskar skogen på Nordehus, därför behandlar vi den med största omsorg, vi tar hand om förnyelsen av resurser och använder dem så effektivt som möjligt.

ALLA HAR OLIKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Självklart är det inte alltid guld och gröna skogar. Det kan hända att du stöter på något oväntat. I många områden finns även en detaljplan som kan innebära särskilda regler att ta hänsyn till innan du ska bygga. Är din vision genomförbar eller måste vi tänka om? Har du en strikt budget att förhålla dig till? På Nordenhus har vi djup förståelse för hela din resa och stor ödmjukhet inför att alla har olika förutsättningar.

SPARA PENGAR

När du köper ett hus från oss, handlar du direkt från husfabriken. Vi har kapat mellanhänder och jobbar inte med provisionssäljare eller husagenter. Du gör husaffären direkt med oss. Vår slimmade organisation gör att du får mer hus för pengarna!

Att anlita hantverkare kostar pengar. Men ju mer du kan göra själv, ju mer pengar kan du spara.
Ja, men jag är ju inte snickare, kanske du tänker. Visst är det så, alla byggmoment kanske inte våra huskunder klarar av, men vi lovar att det finns moment i husbygget som den normalhändige fixar.

Dessutom finns det massor av saker som du kan hjälpa din snickare med så att den köpta tiden minimeras. Förbered kommande dags arbete, plocka fram material och städa. Att ha en snickare för 500 kr i timmen som städare är ju inte ekonomiskt.

Visst kan det vara bekvämt att inte behöva ordna med elektriker och VVS-entreprenör till husbygget. Men tänk på att den servicen är något som du får betala för, räkna med att påslaget ligger på ca 15%.
I vår husleverans ingår fina underlag som du använder för att upphandla grundarbete, el, VVS, snickare och målning om du nu väljer att köpa den tjänsten. Spara pengar – kapa mellanhänder!